Berichten

Toch! Voeding boeit enorm.
Naast het maken van kunstwerken ben ik mij aan het ontwikkelen als Intermittent Fasting Expert. Daarmee ben ik een heel...
Nieuwe ontwikkelingen!

Binnenkort meer..

GRENZELOOS Kunstwerk WAUW!

 

In 2013 vroeg Dirk Jan mij om iets te maken voor zijn kantoor. 

 

 

...

Andere ik.

Vandaag is het 26 april 2013.

Ik wil nog even kort terugkomen op het stukje hieronder.

De opleiding tot Hormoonfactor Trainer ben ik uiteindelijk niet gestart. Het idee om een studie te starten over de hormoomhuishouding en alle details die daar bij horen bracht me steeds meer onrust. En het gevoel om deze hobby professioneel uit werken ging steeds verder naar de achtergrond. Dus afgezegd. 

 

Dit wil niet zeggen dat mijn voedings interesse is afgenomen. Nee, voeding doet veel meer voor de mens dan we beseffen. Je bent wat je eet, klopt naar mijn idee als een bus.

Ik ben een groot fan van Richard de Leth. Hij heeft inmiddels 2 boeken geschreven, Oersterk en Oersterk koken. Zijn onderbouwing van het hoe en waarom in en met voeding spreekt me heel erg aan. Zijn kookboek is het eerste kookboek waar heerlijke gezonde recepten in staan, allemaal met afbeelding, die o.a. je imuunsysteem stimuleren zonder dat het afbreuk doet aan smaak. 

Ik vind het heel boeiend om te zien/merken wat voeding doet met mijn lijf en ik gebruk mezelf dan ook regelmatig als proefkonijn. Zo ontdek ik dat bepaalde voeding niet bij mijn lijf past of juist wel. Een leuke ontdekkingstocht!

Fijne dag.

 

 

*******************************************************************************************

Op het moment dat ik dit schrijf (juli 2012) voel ik de druk van de lancering van de website.

Het is mijn bedoeling dat ik hier op een later tijdstip meer ga schrijven over o.a. de ervaringen die ik heb met de schildercursus die weer start in september 2012, maar ook over heel andere onderwerpen. Iets wat mij de laatste 2 jaar enorm boeit is voeding. In oktober start ik met de Hormoonfactor Trainer opleiding. Ik wil meer details weten over wat voeding doet met een lichaam. Allemaal zeer boeiende zaken in mijn leven die ik met jullie wil delen. Maar dat komt later.

Blijf regelmatig mijn website bezoeken. :)