Berichten

Toch! Voeding boeit enorm.
Naast het maken van kunstwerken ben ik mij aan het ontwikkelen als Intermittent Fasting Expert. Daarmee ben ik een heel...
Nieuwe ontwikkelingen!

Binnenkort meer..

GRENZELOOS Kunstwerk WAUW!

 

In 2013 vroeg Dirk Jan mij om iets te maken voor zijn kantoor. 

 

 

...

GRENZELOOS Kunstwerk WAUW!

 

In 2013 vroeg Dirk Jan mij om iets te maken voor zijn kantoor. 

 

 

Na wat maanden van brainstormen is er een krachtig en persoonlijk kunstwerk ontstaan. Het idee is oa ontstaan nav onze gesprekken over groei, de grens over en productontwikkeling. Mijn insteek was om een kunstwerk te maken die deze gesprekken en bijbehorende intentie vorm geven, liefst met behulp van zoveel mogelijk eigen produkten. (En parels en spiegeltjes en mozaiekjes voor de versterkende symboliek).

Het is een schitterend kunstwerk geworden van 200x100cm.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een creatie, gemaakt met positieve energie voor de toekomst en het symboliseert grenzeloze groei, ontwikkeling en verbinding.

Grenzeloos: de wereldkaart in stucmortel. Groei: De spiegeltjes die je onderweg zal tegenkomen. Je kan niet groeien zonder reflectie en zelfreflectie. De mozaiekjes die je in het kunstwerk geven kracht en inspiratie. Er zijn er voldoende om te groeien. Ontwikkeling: De pareltjes die je tegenkomt. Ik hoop dat je er heel veel zal vinden en koesteren. Verbinding: De verbindende kracht. Jij bent het bindmiddel.

De bedrijfs slogan van BRUIL ‘de verbindende kracht’ heb ik vormgegeven met stucmortel en betonmortel in combinatie met verpakkingsmateriaal. Het is als eigen wereld (links onderin) opgezet en verbind zich met de rest van de wereld.

 

Het is door de stuc- en betonmortel een loodzwaar doek geworden. Grote schroeven waren nodig om het aan de muur te bevestigen. Maar wat een fantastisch kunstwerk is het. En de krachtige uitstraling met een positieve toekomst intentie is gewoon voelbaar. (In ieder geval voor mij. En dat is voor mij al een groot compliment). 

Ik ben er trots op!

 

Lunteren, maart 2014.